fredag 29. desember 2017

Hyttefruen goes down under

For å berike verden har hyttefruen bestemt seg for at romjul, nyttår og januar feires i Oseanien, nærmere bestemt Australia, eller "down under" som mange ynder å kalle det.
Etter et lite intermesso på flyplassen hvor hyttefruen ble nektet (sic) inntreden i loungen, ble dette ordnet opp i ved at flyplassens direktør offentlig beklaget og trakk seg fra sin stilling, samtidig som hans siste ordre var at hyttefruen for all fremtid skulle fraktes på flyplassen på anstendig vis. I all hurtighet ble det bestilt en egen bagasjetralle tilpasset hyttefruens behov, dog denne bemerket at det ikke var holder til champagneglasset.

Vel arrivert i Sydney ville hyttefrue med mann bese byen på effektivt vis, og en tandemsykkel ble leiet til formålet. Det viste seg å bli mye mer effektivt enn først antatt, da det var tilrettelagt for en prosesjon av mindre viktige folk enn hyttefolket, så det ble en flott sykkeltur uten sjenerende folk i veien, og med en folkets hyllest som ga det hele en hjemmekoselig følelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar